Plateste prin SMS

PLATA SMS DEZACTIVATĂ PERMANENT

Plata Paypal - Zilnic

PLATA DEZACTIVATĂ !

PlataPaypal - Saptamanal

Nu sunt slot-uri disponibile

Pentru întrebări sau probleme contactaţi-ne folosind secţiunea Contact

Statistici

Sloturi săpt NS:0
Sloturi libere săpt NS:0

Sloturi lunar non stop:35


Suport

Dorim să vă anunțăm că am adăugat sistemul de suport prin Tichete de suport

Pentru cei care nu se descurcă cu tichetele de suport ne pot contacta în continuare trimițând un mail la [email protected]


Prețuri boost:

Boost lunar non stop: 55 euro.
Modalități de plată: PayPal, bancar, Moneygram, Western Union,
- Crypto: bitcoin, ethereum, ripple bitcoin cash, sau orice altă moneda din top-ul 20 pe site-ul coinmarketcap


Frequently Asked Questions

Please select your question category

Search FAQs
View all frequently asked questions

Serverul dumneavoastra poate fi boostat pe o perioada de 1,2..5..15, n ore, in functie de cat de repede ruleaza lista serverelor Boostate. Daca sistemul Gold-Boost.net accepta un numar maxim de 30 servere in lista (exemplu), dumneavoastra va inscrieti serverul in lista (achitati serviciul) sunteti nr. 1 in lista serverelor Boostate, daca dupa dumneavoastra vin alti 30 clienti, de pe locul 1 automat sunteti trecut pe locul 31, iar daca sistemul este setat sa accepte un numar maxim de 30 servere, veti fi scos din lista si automat nu mai primiti jucatori din partea Gold-Boost.net. 

Da, am decis sa nu restrictionam boostarea unui server de mai multe ori. Atata timp cat dumneavoastra achitati serviciul comandat si doriti adaugarea serverului de 2,3,4..10 ori nu este nici un fel de problema. 

Deoarece oamenii incearca sa boosteze servere redirect pentru re-vanzarea jucatorilor, boostarea serverelor redirect este INTERZISA pentru a evita eventualele fraude.

Va sfatuim sa nu incercati sa boostati servere redirect deoarece IP-urile redirect care se vor boosta vor lua ban iar banii nu vor fi restituiti. 

In cazul in care efectuati plata si serverul dumneavoastra nu se inscrie in lista serverelor boostate trebuie sa cunoasteti urmatoarele:

Datorita faptului ca totul este automatizat, exista o sansa ( 0,1 % ) ca serverul sa nu se inscrie in baza noastra de date. Acest lucru se datoreaza in totalitate celor de la PayPal, ei valideaza platile si trimit datele catre bazele noastre de date.

Tinand cont ca Paypal face sute, mii de tranzactii pe secunda, este posibil sa apara un delay (timp-raspuns) mare, serverul web Gold-Boost.net sa nu primeasca datele necesare din partea PayPal iar serverul care trebuie inscris in lista pentru boosting sa nu figureze in baza noastra de date.

In cazul in care apar astfel de probleme va rugam sa ne contactati cat mai repede posibil! 

In cazul in care efectuati plata prin SMS si serverul dumneavoastra nu se inscrie in lista serverelor boostate trebuie sa cunoasteti urmatoarele:

Datorita faptului ca totul este automatizat, exista o sansa ( 0,1 % ) ca serverul sa nu se inscrie in baza noastra de date. Acest lucru se datoreaza in totalitate celor de la Fortumo.com, ei valideaza platile prin SMS si trimit datele catre bazele noastre de date.

Tinand cont ca Fortumo face sute, mii de tranzactii pe secunda, este posibil sa apara un delay (timp-raspuns) mare, serverul web Gold-Boost.net sa nu primeasca datele necesare din partea Fortumo iar serverul care trebuie inscris in lista pentru boosting sa nu figureze in baza noastra de date.

In cazul in care apar astfel de probleme va rugam sa ne contactati cat mai repede posibil! 

Login

Despre noi

Gold-Boost.net încearcă să vă ofere cele mai bune servicii de boost counter strike din România și chiar din întreagă Europa. Prin boost cs se înțelege creșterea numărului de jucători pe serverul dumneavoastră.
Cele mai bune servicii de boosting le găsiți la Gold-Boost.

S5 box